TROPISCH CHIQUE: Palm beach meets a jungle retreat.

Nicoline Beerkens

Categorie

Wonen, De leukste woonwebwinkels, Woonaccessoires, Kussentjes
Ben je klaar om je interieur wat op te lichten? Waan je deze koude winter, in de warme, rustgevende, gezellige, natuurlijke en vrolijke sferen van deze nieuwe trend: TROPISCH CHIQUE!

Tropisch chique in jouw eigen huis of tuin? Denk aan jungle elementen, wilde palmbladen, bloemenprints, tropische vogels, vrolijke ananassen, in combinatie met rustige materialen zoals hout en bamboe. Palm beach meets a jungle retreat.

Deze woontrend is leuk in combinatie met felle kleuren zoals roze, rood, geel (we love!), en oranje tinten, waar vooral de groene frisse bladeren erg mooi afsteken tegen de volle felle kleuren.

tropisch chique woonkamer oranje tropische tuin kleurrijk woonkamer gele accessoires tropisch

Wanneer een hele felle muur je net wat te ver gaat, kan je natuurlijk ook altijd spelen met felle accenten tegen een lichte achtergrond, hierdoor creëer je toch een hele frisse maar speelse look.

Onderstaande vrolijke Ral kleurstalen geven een indicatie van de bijpassende kleuren voor een tropisch chique look. Om niet een complete overload aan kleuren te krijgen, kan je het beste 1 hoofdkleur met 2 tot 3 bijkleuren kiezen.

Wat is een tropische trend zonder wallpaper met palmbladeren. Het behang op de eerste en vierde foto van de fotocollage met tropisch behang zijn van het mooie merk Cole and Son, en creëren het gevoel alsof je je midden in de jungle bevindt.

tropische slaapkamer roze  tropische kleuren voor inrichting tropische inrichting huis

Zoals te zien is tropical chique op vele manieren en met vele prints te combineren. Bovendien is deze look niet alleen te creëren met behang en stoffen gemaakt van palmbladen. Hierboven een paar van de leukste tropische stoffen in vele varianten van Manual Conovas.

Tropische gordijnen  Tropische producten the sixtine

So get on board! Kies wat leuke producten om je eigen tropische oase te creëren! www.thesixtine.com/Tropical

Nicoline Beerkens is een van de oprichters van Thesixtine.com. Op ZOOK.nl blogt ze met regelmaat over mooie, bijzondere spullen voor je interieur zoals over de nieuwe woontrend voor 2014: tropical chique. Wil je meer blogs van haar lezen, kijk dan hier: Nicoline Beerkens