Leuke sierkussens

Voor binnen en buiten
Pimp je woonkamer of je tuin met mooie kussens uit de collectie van in the Mood of Lex & Max. Stuk voor stuk mooie woonkussens van zeer goede kwaliteit. Alles is mogelijk qua prints, designs, kleuren en maten.

Woonkussens voor binnen

Iedereen heeft een andere smaak, daarom is deze webshop zo fijn. De samengestelde collectie biedt veel variatie. En weet je niet zo goed wat past bij jouw interieur? Filter dan op kleur en prijs en laat je inspireren door het aanbod van kussens dat in beeld verschijnt. Het fijne van deze filterfunctie is dat je direct kunt zien welke kussens mooi bij elkaar passen qua design.  

Woonkussens voor buiten

Heerlijke grote loungekussens om lekker in te lezen, te chillen of te slapen. Voor op je dakterras of voor in de tuin. Het leuke van deze webshop is dat je uit heel veel kleuren kunt kiezen.  Deze loungekussens zijn heel leuk te combineren met mooie sierkussen met print. 

Woonkussen voor de boot

Ben jij de gelukkige eigenaar van een bootje, In The Mood heeft ook nautische sierkussens. Het design hiervan is geïnspireerd op water en de nautische sporten. Zo kun je in nog meer luxe genieten van de boottochtjes. 

Woonaccessoires

Heb je eenmaal jouw woonkussens gevonden die passen bij de sfeer van je huis dan kun je bij Woonkussens.nl in dezelfde stijl ook mooie plaids of taffellinnen bestellen. Zelfs aan een heerlijk kussen voor je hond is gedacht. De site is nu zelfs aangevuld met diverse accessoires zoals keukentextiel (zie de hippe schorten op onderstaande foto), plantenhangers en originele tassen.

stoere schorten online

Merken
Bij Woonkussens.nl kun je terecht voor de hippe merken In The Mood Collection en of Lex & Max.

sierkussen zalmroze lex & Max blauw sierkussen lex & max 

Toch nog even verder zoeken? Bekijk dan ook ons overzicht op ZOOK.nl - leuke kussens