Houten jaloezieën filteren het zonlicht

Woon Tips

Categorie

Wonen, Babykamer, Verbouwen en verhuizen
In ons huis verandert de lichtinval van buiten voortdurend. Dat is onderhevig aan het uur van de dag maar ook door de verschillende jaargetijden. Met de intensiteit van de zon kan dan ook onze gemoedstoestand veranderen en daar willen we zelf invloed op kunnen uitoefenen. En een behaaglijke sfeer in huis willen we natuurlijk allemaal. Dat wordt voor een groot deel bepaald door de lichtinval.

Met houten jaloezieën kun je dat binnenvallende zonlicht zelf reguleren. Soms heb je behoefte aan een zonnige kamer maar op een ander moment wil je juist wat meer schaduw in huis. Houten jaloezieën geven die flexibiliteit. En bovendien garanderen ze je van voldoende privacy. Geen vervelende inkijk meer van buiten, zodat jij je vrij in je eigen huis kunt bewegen.

Houten jaloezieën zijn smaakvol en duurzaam
Houten jaloezieën hebben een smaakvolle uitstraling en gaan ook nog eens bijzonder lang mee. Het onderhoud is gelukkig heel eenvoudig. Af en toe grondig afstoffen en eens in de zoveel tijd kun je ze vochtig afnemen. Hierdoor blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien. Je hebt geen last van verkleuringen door de zon en bovendien zijn ze tijdloos qua design.

Houten jaloezieën op maat gemaakt
Houten jaloezieën hangen natuurlijk het mooist als ze exact op maat gemaakt zijn. Dan heb je geen lelijke lichtstrepen langs de zijkanten en bovendien hangen ze allemaal op precies dezelfde hoogte. Ook als je ramen niet gelijk zijn, zoals vaak in een oud huis het geval is. Jij bepaalt met houten jaloezieën zelf exact hoeveel licht je in huis wilt hebben. Houten jaloezieën die volledig op maat gemaakt zijn, kun je heel eenvoudig zelf ophangen. Zonder te zagen of te knippen.

Maatwerk online bestellen
Tegenwoordig kun je op maatgemaakte houten jaloezieën zelfs online bestellen. En dat betekent zeker niet dat je dan duurder uit bent. Je kunt ze bijvoorbeeld online bestellen bij Creon Raamdecoratie. Zij hebben veel ervaring met jaloezieën op maat tegen een zeer scherpe prijs. Je ziet tijdens het invullen van de maten direct wat het je gaat kosten. Zo heb je nooit een onaangename verrassing achteraf. Kijk vandaag nog voor prachtige houten jaloezieën op maat.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.