Top 8 tuinstoelen voor 2017

Woon Tips

Categorie

Wonen, Tuin
Wat zijn de mooiste tuinstoelen voor 2017? Wij hebben online heel veel inspiratie voor jullie opgedaan. Tuinstoelen die weerbestendig zijn en makkelijk buiten kunnen blijven staan en tuinstoelen die onderhoudsvriendelijk zijn. De zon laat zich steeds meer zien, het wordt tijd om na te denken over de aankleding van je tuin en de mooiste tuinstoelen voor een heerlijke eindeloze zomer!

Wij hebben een aantal stoelen geselecteerd die weerbestendig zijn, makkelijk opstapelbaar en vaak ook te gebruiken zijn voor in huis. Multifunctioneel dus. 

Whkmp's Own
Het eigen merk van Wehkamp verkoopt onder haar eigen label Whkmp's Own verrassend leuke tuinstoelen. Deze moet je zeker even bekijken. Ze zijn leuk en relatief betaalbaar. We hebben van alle leuke tuinstoelen van Wehkamp ook onze favoriete top 8 samengesteld. Bekijk de hele collectie tuinstoelen online. 

top 8 tuinstoelen online

Magis air chair: een Italiaans moderne design, licht, stapelbaar, opvallend en verkrijgbaar in heel veel kleuren.  De tuinstoel heeft een handvat met een klein gaatje waardoor het regenwater makkelijk wegloopt. Opvallend design item: rechte voorpoten en scheve achterpoten. 

hippe tuinstoelen collectie 2015 online magis

Emu star armchairtuinstoel: eveneens een Italiaans design. In zeven fleurige kleuren of juist minder opvallend in metaal. Je kunt kiezen met of zonder armleuning. De frame is metaal met een stalen zitting en rugsteun.  De stoel is verzinkt en heeft een gepoedercoat frame.  

mooie tuinstoelen emu star kleur  mooie strakke tuinstoeltjes emu chair

De Kartell Dr. NO tuinstoel: de designklassieker tuinstoel van Philippe Starck. Opvallend, makkelijk te combineren met andere stoelen, opstapelbaar. Deze tuinstoel heeft een heerlijk zittende kuipstoel. Opstalbaar per 4 tuinstoelen. 

mooie strakke grijze tuinestoelen mooie strakke witte tuinstoele

Tuinstoel met armleuning van Esschert Design:  Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Deze tuinstoel heeft een strakke landelijke uitstraling die je mooi kunt stylen met sierlijke kussens en een deken. 

Sissyboy Homeland heeft ook een super mooie lijn met tuinstoelen (en bankjes). De tuinstoel is gemaakt van van poly-hout (gemaakt van gerecyclede melkpakken en plastic). Super praktische tuinstoelen voor buiten.

mooie hippe tuinstoelen sissyboy

Allibert Ibiza tuinstoelen; een verfrissend hip design met een houtachtig uiterlijk. Slechts €19,95 per stuk. 

 

Tuinstoel mexico: deze stoel is vooral bekend van de wehkamp commercial van vorig jaar maar ook dit jaar een verwachte musthave voor in de tuin. Deze tuinstoel biedt een verrassend zitcomfort. Een tuinstoel die anders is qua design dan de meeste tuinstoelen, een kuipje met ijzeren draden in verfrissende en neutrale kleuren.

Tuinstoel cast magnolia: een opvallend design van Zuiver. Een prachtige open gewerkte tuinstoel met bloemenmotief van gegoten aluminium. Ook mooi als kunststuk in een serre. 

top 8 tuinstoelen 2014 mexico stoel top 8 tuinstoel cast magnolia

Nog meer inspiratie opdoen? We hebben meer geschreven over leuke tuinstoelen of ga naar een van de volgende sites waar je zeker voor tuinstoelen kunt slagen: VTwonenFlinders, Wehkamp en BasicLabel.

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.