Superbellen met bellenblaas zelf maken

Frederike Goulmy

Categorie

Activiteit Kinderfeestje, Vakantie
Ik heb (nou ja met name mijn kinderen) een ontzettend leuke ontdekking gedaan die ik graag met jullie wil delen: superbellen zelf maken met bellenblaas. Het staat garant voor heel veel lol en echt uren speelplezier en doe je een beetje rustig aan dan kan je er zelfs nog langer dan 1 dag plezier aan beleven.

Ik heb het over de allergrootste reuze bellen die je ooit zelf kunt maken: Superbellen!

Gemak van superbellen in een zakje met Wow effect

De verpakking is feestelijk en er zitten 2 handige stokjes bij waarmee je de superbellen kunt gaan maken. De pret kan dus al snel beginnen. Het magische sop (met geheim ingrediënt) bewaar je makkelijk in een grote emmer. De ene naar de andere superbel wordt de lucht in gelanceerd! Dit zijn met recht superbellen met een hoge WOW factor. Natuurlijk ontstaat er al snel een “wie maakt de grootste superbel” competitie. De zon schijnt door de bellen heen en tovert de mooiste regenboog kleuren op de grond.

Lekker thuis

Dit bewijst maar weer dat je heus niet altijd de deur uit hoeft om de kinderen plezier te laten hebben. Terwijl ik nog wat werk verzet op de laptop met mijn snoet in de zon, hoor ik de kinderen gieren van het lachen. De oooooh’s en aaahhhh’s vliegen mij om de oren. Onze Jack is nog net te klein om de bellen zelf te maken maar heeft de grootste schik met het kapot prikken van die superbellen. Wat een verademing dat ze zich zonder ruzie, of klagen dat ze zich vervelen, kostelijk vermaken!

Ook proberen?

Superbellen zijn geweldig om een hele middag (er is voldoende sop, dus je geniet zo een aantal dagen!) gezellig mee te vullen. Het is ook een ontzettend leuke activiteit voor een kinderfeestje. Vier je je feestje thuis of bijvoorbeeld in het park dan zijn deze Superbellen echt een aanrader. Wil je ze ook proberen? Via Bijzonderkinderfeestje.nl krijg je 10% korting, kijk hier voor de kortingscode:

korting op het pakket om zelf Superbellen te maken.

 

Veel (Super)bellenblaas plezier!

Frederike blogt met regelmaat voor ZOOK.nl. Wil je meer lezen, kijk dan hier: Frederike Goulmy

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.